Greuner organiseert een Greune Avond voor geïnteresseerden in energiemanagement en duurzame isolatie. Voor deze avond heeft Greuner twee interessante sprekers uitgenodigd die graag hun kennis en ervaringen met ons delen.

Om 20:15 uur zal Vennegoor Installatie uit Weerselo iets vertellen over energie-opslag en energiemanagement. Hoe gebruik je zoveel mogelijk je eigen zonne-energie? Wat zijn de mogelijkheden van een thuisbatterij en wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiemanagement.

Vervolgens zal Ecowerk uit Hengelo wat vertellen over verduurzamen en isolatievormen zowel bij nieuwbouw als verbouw. Welke duurzame opties zijn er om je huis te isoleren? 

Tijdens de avond is er ook genoeg gelegenheid om vragen te stellen over deelname aan coöperatieve zon-op-dak-projecten van Greuner zoals het project bij de Rossruiters in Rossum en project Berning in Beuningen. Zo maken we samen Noordoost-Twente nog Greuner! 

Deze Greune Avond zal plaatsvinden op dinsdag 20 juni aanstaande en zal beginnen om 20:15 uur in Kulturhus de CoCeR in Rossum (OV), Thijplein 1, 7596 KM Rossum. Vanaf 20:00 uur is de zaal open. 

Hopelijk zien we elkaar 20 juni aanstaande in de CoCeR! 

De vrijwilligers van Greuner