Project Trefpunt: nog enkele panelen beschikbaar

Als Duurzaam Weerselo en Greuner zijn we zeer verheugd dat we in samenwerking met ’t Trefpunt en de inwoners van Weerselo en omstreken het eerste Postcoderoos Project in Weerselo kunnen realiseren.

Mede door support van de `t Trefpunt, de gemeente Dinkelland en Rabobank is het mogelijk geworden om binnenkort 190 panelen op ’t Trefpunt te plaatsen met de voorwaarden van de oude postcoderoos regeling.

Deze panelen zullen jaarlijks +/- 65.000 kWh opleveren, voldoende voor een gemiddeld jaarverbruik van 18 huishoudens.

De installatie zal worden geleverd door Vennegoor Installatie uit Weerselo.

Wilt u ook meedoen met ons eerste project in Weerselo dan kan dat nu nog.

U kunt meedoen als, particulier, bedrijf, vereniging of school.

We hebben nog een paar panelen over voor geïnteresseerde deelnemers, dus mocht u willen deelnemen, neem dan snel contact via het inschrijvingsformulier.

De deelnemers in het project hoeven 15 jaar geen energiebelasting over de elektriciteit te betalen die men zelf verbruikt.

De opbrengst van de elektriciteit zal door de coöperatie worden verkocht hiervan zullen de kosten betaald worden de overgebleven winst zal aan de deelnemers worden uitbetaald.

We verwachten een rendement van +/- 9 % op het ingelegde geld.

Op deze pagina vindt u meer informatie vinden over de regeling.

Na 15 jaar zullen de panelen overgaan naar de dakeigenaar ´t Trefpunt die er dan nog meerdere jaren gebruik van kan maken.

Kortom u investeert in een duurzaam Weerselo en een Greuner Noordoost Twente.

Met Duurzame groet

Duurzaam Weerselo en Greuner

Voorinschrijving project Trefpunt gestart

Collectief zonnedak ’t Trefpunt Weerselo

Voor de postcoderoos in Weerselo zijn wij inmiddels druk bezig om de voorbereiding bij het Trefpunt te regelen. Zo wordt de netaansluiting op korte termijn geregeld en kort hierna zullen we verder gaan met de overige voorbereidingen. Denk hierbij aan een aantal notariële zaken en het werven van de leden. Hierna kunnen dan de panelen geplaatst worden en is het eerste Weerseloos postcoderoosproject een feit. De verwachting is dat dit hele proces binnen enkele maanden afgerond zal zijn.

Mensen die geïnteresseerd zijn in het postcoderoosproject bij het Trefpunt kunnen zich melden via info@duurzaamweerselo.nl of via https://greuner.nl/inschrijven/.  Er hebben zich inmiddels al een aantal mensen bij ons opgegeven voor dit project, dit vinden wij natuurlijk heel mooi. Mensen die in een eerder stadium aangegeven hebben belangstelling te hebben voor dit project zullen wij op korte termijn hierover benaderen.