Wij zijn trots om te melden dat we samen met onze leden het eerste postcoderoos project bij groencentrum John Kuipers hebben gerealiseerd!

Vrijdagmiddag 30 oktober jongsleden lagen alle zonnepanelen op hun plek en was de installatie klaar om aan het einde van de middag de eerste zonnestroom van Greuner | OM te produceren.

Per jaar zal de installatie +/- 65.000 kWh produceren: genoeg om gemiddeld 18 huishoudens in Nederland van stroom te voorzien.

De stroom wordt verkocht aan geïnteresseerde afnemers via onze partner OM nieuwe energie. Op onze site www.greuner.nl kunnen geïnteresseerden een offerte opvragen voor lokaal geproduceerde energie. 

Op de bijgaande foto kunt u zien hoe de onze panelen het bestaande grote dak met panelen van Kuipers opvullen in een U vorm.  Daarnaast is nog een tweede dak vol gelegd met panelen van Greuner om zo maximaal terug te kunnen leveren op onze aansluiting.  

Tijdens de eerste productie uren hebben we de dakeigenaar John Kuipers bedankt voor zijn support en medewerking bij de realisatie van dit mooie project. Hij heeft hiervoor de eerste Greune pluim van ons mogen ontvangen. 

Tevens zijn we ook zeer tevreden over het werk van Schulte Energie en Techniek die de panelen en de installatie heeft geleverd.

Bent u ook geïnteresseerd om deel te nemen in een postcoderoos project dan kan dat binnenkort weer. We zijn van plan om op korte termijn ons tweede project te realiseren in Weerselo op de plaatselijke sporthal. Ook deelnemers uit Beuningen kunnen hier aan mee doen. 

In Beuningen willen we ook graag meer van zulke mooie projecten realiseren om zo inwoners mee te laten profiteren van het mooie rendement dat de postcoderoos biedt op hun spaargeld.

Daarnaast is het natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om zo de benodigde vergroening van lokale benodigde energie samen te verwezenlijken.

Uitreiking Greune Pluim aan dakeigenaar Kuipers

Een Duurzame Groet

Namens het Bestuur en de vrijwilligers van Greuner.